Weekmenu

Wat eten we deze week?

Gerechten

maandag 21 oktober 2019

Tomatenrisoni met gegrilde groenten & gehaktballetjes

Tomatenrisoni met gegrilde groenten & gehaktballetjes

Morgen

Kruidige couscoussalade met scampi's (*), venkel & sinaasappel

vrijdag 25 oktober 2019

Spirelli met herfstgroenten & krokante prosciutto (*)

Dessert van de week

Herfstcake met appel, peer & speculaas
Herfstcake met appel, peer & speculaas

Het is weer herfst.. Vandaar een cake met appel, peer & speculaas die perfect past bij de tijd van het jaar.

Allergenen info

gluten - melk - eieren

2.00

Broodje van de week

Mini ciabatta
Mini ciabatta

mini-ciabatta van 35g: wit - granen of donker - wisselend geleverd

Bij een specifieke voorkeur mag je dit bij de bestelling vermelden.

Allergenen info

gluten,  kan sporen bevatten van melk en ei

0.35
Volg ons ook op Facebook   Bezorggebied
bezorggebied